\ایجاد اعتماد ملی\ رمز جدید برای وارد کردن خدشه به انتخابات(قبل
تردید افکنی حرکت در پازل دشمن است
ایجاد تردید در نظرات شورای نگهبان با هر بهانه ای (ولو به اسم شکستن انحصار قدرت) بازی کردن در پازل دشمن برای تردید در انتخابات است تا دشمنان بتوانند قدرت تاثیر گذاری انتخابات را بر موازنه جهانی بیداری اسلامی منطقه را کاهش دهند. دشمن گاه با دهها واسته حرفی را که می خواهد بزند به یک خودی الغا می کند. جای تعجب است ، ببینید شبه چنین تردیدها از طیفهای مختلف شنیده می شود، چگونه این طیفها با هم هماهنگ می شوند؟ هدف از این هماهنگی چیست؟ آیا هماهنگی اتفاقی است؟ بکار گیری لفظ اعتماد برای بیان مقصد خود آنهم همزمان اتفاقی است؟
رئیس مجمع تشخیص مصلحت می گوید:
حضور چهرهها و شخصیتهایی که بتوانند از ظرفیت و توانمندی نخبگان و دلسوزان کشور از سلایق گوناگون در جهت وفاق عمومی و ایجاد اعتماد ملی و بینالمللی استفاده به عمل آورند، میتواند اقتدار حاصل از آرای واقعی مردم را به وسیلهای برای حل سریع مشکلات و رفع ناکارآمدیها و سوءتدبیرها بدل کند.
http://hashemirafsanjani.ir/content/%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%D8%B4%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%88%D8%AD%D8%AF%D8%AA-%D9%85%D9%84%DB%8C
ایشان، رمز حضور مردم در عرصههای مختلف کشور را اعتماد و اطمینان متقابل میان مسئولان و مردم دانست و گفت: مردم ایران، مردمی نجیب و وفادار به نظام و انقلابند و نباید اعتماد و اطمینان آنان را نسبت به نظام و مسئولان مخدوش کرد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در خاتمه خاطر نشان کرد: تقویت اعتماد مردم میتواند وحدت و همدلی را در جامعه ایجاد کند و حماسه سیاسی و اقتصادی نیز با جلب این اعتماد و وحدت و همدلی قابل تحقق خواهد بود.
http://hashemirafsanjani.ir/content/%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85-%D9%86%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%AE%D8%AF%D9%88%D8%B4-%D8%B4%D9%88%D8%AF
رئیس جمهور محترم چند روز اخیر نیز لفظ "اعتماد" را تکرار فرمودند. در اصفهان
رییسجمهور با بیان اینکه مقدمه حماسه سیاسی و اقتصادی، اعتماد به ملت و اراده آن است،گفت: امام و رهبری هم بر اعتماد به ملت و اراده ملت تاکید داشتند. رهبری فرمودند که من یک رای بیشتر ندارم و این معنا دارد یعنی هیچ کس نباید خود را صاحب ملت و جای ملت بپندارد و فکر نکند که به جای ملت میتواند تصمیمگیری کند. همه سلایق باید باشند و ملت تصمیم بگیرد و آنچه ملت تصمیم گرفت همه باید از آن تبعیت کنند.
http://www.jahannews.com/vdcbffb50rhbw5p.uiur.html
در اهواز:
رییسجمهور با اشاره به نامگذاری سال 92 از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی و با اشاره به اهمیت اعتماد کردن به مردم در این زمینه گفت: میبینیم که برخی افراد از قبل از برگزاری انتخابات برای شورای نگهبان نسخه میپیچند.
به گزارش ایسنا، محمود احمدینژاد ظهر امروز در جمع مردم اهواز و تعدادی از شهرستانهای تازه تاسیس این استان با اشاره به اینکه "رهبر معظم انقلاب فرمودند که من یک رای بیشتر ندارم و کسی نمیداند من به چه کسی رای میدهم و مردم انتخاب میکنند و این کشور و انتخابات متعلق به ملت است"، اظهار کرد: میبینیم که برخی افراد از قبل از برگزاری انتخابات برای شورای نگهبان نسخه میپیچند. شما چهکاره هستید و به چه حقی در مورد دیگران اظهارنظر میکنید؟ مقام معظم رهبری فرمودند باید جریانهای سیاسی مختلف در انتخابات حضور پیدا کنند و انشاءالله با حضور بیش از 50 میلیونی مردم در انتخابات کمر دشمنان شکسته میشود.
وی با بیان اینکه "تحقق حماسه سیاسی و اقتصادی در این سرزمین ممکن است"، گفت: مقدمه تحقق این موضوع این است که تودههای مردم به میدان بیایند و مقدمه به میدان آمدن تودههای مردم این است که به آنها اعتماد کنیم. امام و مقام معظم رهبری به تودههای مردم همواره اعتماد کردند. شما دیدید که مقام معظم رهبری در مشهد چه گفتند. ایشان فرمودند که من یک رای بیشتر ندارم و انتخابات در کشور متعلق به مردم است و اراده ملت باید کشور را اداره کند.
احمدینژاد با اشاره به اهمیت اعتماد به مردم اظهار کرد: تجربه نشان داده که هرگاه ملت ایران به صحنه آمده و تصمیم گرفته، تصمیم او بهترین بوده است و امروز نیز همینگونه است. همانطور که عدهای در عرصه اقتصاد انحصارطلبند و نمیخواهند مردم تصمیمگیر باشند، در عرصه سیاست نیز عدهای انحصارطلب هستند و میخواهند عرصه سیاست در انحصار آنها باشد، مثل آنچه که ما در برخی از کشورها از جمله آمریکا میبینیم. در ایران این گونه نیست.
http://vom.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=9981:1392-02-03-06-40-09&catid=2:1390-05-18-09-15-10&Itemid=18
کلمات کلیدی :
» نظر