بررسی اجمالی تنوریزه کردن توسعه ابتذال در ویژه نامه خاتون
آیه شریفه قرآن کریم: یخادعون الله والذین امنوا و مایخدعون الا انفسهم و مایشعرون
می خواهند به خدا و مومنان نیرنگ بزنند اما فقط به خودشان نیرنگ می زنند و البته این را نمی فهمند(بقره/9)
خاتون را در دست بگیرید سمت راست از نزدیک عکس مبهمی حاوی صد ها زن هنر پیشه ، ورزشکار و.... را مشاهده می کنید .مقداری نشریه را دور کنید ظاهراً نقاشی دختر ایرانی دوران قدیم است که رویش باز، گردن ومقدار کمی از سینه پیداست ، کوچک شده این عکس در تمام صفحات خاتون تکرار شده است .
دقت کنید با این شیوه قرار است حجاب وعفاف تبیین شود. به عناوین سمت چپ نگاه کنید اولین تیتر
اخلاق جنسی از آزادی تا لذت
چند خط پایین
ترانه ای پر شور برای قرآن
چند خط دیگر
جهان سکشوال (یعنی زیست جهان جنسی) و سلوک انسان
چند خط دیگر
مانتوهای تابستانی برای دیده شدن
شعوانه، فاحشه ای که به آغوش خدا بازگشت
رنسانس در ورزش بانوان
استاد ما می فرمودند: گاهی شیطان 999 راست می گوید اما به یک دروغ زهر خود را می ریزد.
معروف است ،فردی پیش عالمی آمد،گفت: دستم را اینگونه کنم چگونه است ،گفت : اشکال ندارد ،گفت: این دستم را ،گفت : اشکال ندارد ،گفت : پا .....گفت:اشکال ندارد....کمر، سر .....گفت: بی اشکال است. شروع کرد ترکیب کردن،آن عالم فرمودند :تجزیه ات خوب بود (عذر میخواهم ) اما مردشور ترکیبت ببرند.
روزنامه ایران 23/5/90 مدعی است:
روزنامه ایران به منظور تبیین نقش حجاب در حفظ عفت و پاکدامنی زن مسلمان ایران و تجلیل از مقام ومنزلت وی اقدام به انتشار ویژه نامه وزین و ارزشمندی به نام خاتون کرده وبه برخی سایت ها اعتراض کرده که چرا مطالب آن را تحریف نموده اند و تهدید نموده به مراجع قضایی شکایت می کند.
بنده کاری به مطالب آن سایت ها ندارم ، پاسخ به عهده خودشان اما با توجه به اطلاعات اجمالی که از عرصه هنر دارم روشن است ترکیب یک عکس با چند عنوان مسئله دار هزاران پیام دارد. چرا که فضای اجتماعی روی مخاطب در درک از عکس ها و تیترها اثر دارد.
در حالی وضعیت هنجار شکنی توسط افراد در حوزه حجاب و عفاف به شدت در حال توسعه است و هر روز خبرهای تازه و نو به نو منتشر می شود و کوچه و بازار عرصه نمایشگاه هنجار شکنان است آقا در تیتر کنار صفحه خود می نویسد :
شعوانه ، فاحشه ای که به آغوش خدا باز گشت
بر فرض ذیل این عنوان همه آیه و روایت نوشته باشند خود این عنوان روی صفحه کنار آن عکس ها چه چیز را به مخاطبان در حفظ حجاب و عفاف القاء می کند نمی توان باور کرد انتخاب این عنوان اتفاقی است. چرا عنوان اول را اخلاق جنسی از آزادی تا لذت قرار داده است ، اینها پیام دارد.
مقام معظم رهبری درباره توسعه ابتذال توسط دشمنان و دوستان آن ها هشدار دادند آیا این عناوین با این ترکیب به دنبال تنوریزه کردن ابتذال عمل نمی کند؟دو صفحه ورق بزنید
ای گشت مرا ارشاد کن
یک صفحه ورق بزنید
عکس دخترانی با لباس محلی و دستان بیرون آمده
صفحه 9
مشکلات ملت ما رنگ لباس و مدل مو نیست
صفحه 19 بالا
عکس دختر با موهای بیرون آمده
صفحه 26
افراط در حجاب خطرناک تر از بی حجابی است
صفحه30که اظهر نظر بین خواص غوغای به پا کرده
این رنگ مشکی مستکبرانه را ناصرالدین شاه از فرانسه به ایران آورد . صفحه 32 ناصرالدین شاه که به مجالس عیاشی در اروپا می رفت می دید آن جا لباس مردها مشکی است کلاه سیلندری مردها مشکی است و زن ها هم با لباس مشکی می آیند این به نظرش آمد که یک نوع سنگینی و وقار دارد.این رنگ مشکی مبتکرانه را او آورد.
صفحه 50
برای جشن عروسی بارزترین علامتی که هست چراغ های رنگی است بشر به عالم خیال نیاز دارد یعنی چند لامپ رنگی به فرد این حس را می دهد که خبری شده است بشر نیاز به خیال و به صورت سازی ذهنی دارد و همه چیز هم از همین جا آغار می شود.
صفحه55
در بعضی از روایات هست که فرموده زن ها در اعیاد دخترانشان را بیرون بیاورند برای اینکه خواستگار پیدا کنند و طبیعتاً خانمی که متاهل هست در این جا باید حد وحدود بیشتری رعایت کند چون او دیگر این نیاز را ندارد.
صفحه 90
در ازدواج حق اصلی با دختر است .
صفحه 96
چادر ، قانون و اجبار
صفحه 101
بزرگان به همسران خود دستور نمی دهند
صفحه 117
به نظر می رسد تنها کاری که می توانند همه ی افراد را بدون نظارت و تذکر بیرونی به مراقبت دائمی از خود وادار سازد سعی در خودشناسی و کشف عزت وکرامت و ارزشمندی خود توسط همه مردم است .
صفحه 124
گشت ارشاد بهانه ی فتنه گران برای لشکر کشی خیابانی و آشوب بود.
صفحه 164
شور ونشاط جزئی از وجود ناآرام من است
صفحه 224
عکس زنان دوچرخه سوار
صفحه248
عکس چند زن بد حجاب در حال دعا
پشت جلد
عکس زنان ورزشکار
دقت کنید این ویژه نامه در شرایطی منتشر می شود که از یک طرف کوچه، خیابان، پارکها، پارتیها، عرصه هنر و....عرصه جولان بد حجابان و هنجار شکنان مرد شده است و از طرف دیگر بوی انتخابات می آید.
عناوین ذکر شده فارغ از اینکه چه کسی آن را ابراز داشته بر توسعه وضع موجود صحه میگذارد .
درصفحه44 می خوانیم : وضعیت حجاب در کشور روز به روز بهتر شده است !!! این از سخنان عجیب است.
شاید تنها راه کار آنها مهندسی معکوس باشد (صفحه 147) آقایان خودشان را فریب می دهند یا ما.
توسعه ناهنجاری در حوزه حجاب و عفاف ناشی از تقلید در الگوی تمدنی غرب مثل اقتصاد ، علوم ، تحصیل ،اشتغال ، عمران و شهر سازی ، علوم انسانی ،تکنولوژیها ، تعاریف توسعه و ....است.
در یک کلام تقلید در الگوی تمدنی است؛ تقلید درآن حوزه تقلید در فرهنگ پوشش و رابطه زن و مرد و اخلاق را به دنبال دارد .القا ء صحت توسعه ی وضع موجود و خط دادن پنهان ( اخلاق جنسی از آزادی تا لذت ) جز تنش عظیم بین ارباب فرهنگ و در نهایت همانگونه که خود روزنامه ایران تهدید نموده بر خورد قضایی آثار دیگری دارد ؟
روشن است معمول افراد تیترها، عکسها و عناوین برجسته را می خوانند و اتفاق مدیریت پنهان فرهنگی خاص در برجسته کردن این عناوین دیده می شود با زیرکی خاص و ترکیب سازی از خوب و بد، نظرات عالم و غیر عالم، حزب اللهی و غیر حزب اللهی اهداف پنهانی را جلو ببرند.
جریانی که یکی از شاخصهای اصلی آن راهکار توسعه حجاب وعفاف را "فروریختن دیوار بی اعتمادی در ذهن هنرمندان و تغییر راهبرد از مچ گیری به همراهی وهمدلی" می داند(ص140) با هدیه تهرانی آن عکس را گرفته، حال دلسوز حوزه فرهنگ حجاب و عفاف شده است.به ادعای خودشان باید نسبت به معروف در جامعه شوق و محبت ایجاد کنیم. (ص141) آیا این است راهکار ایجاد محبت؟! متأسفانه مدیریت پنهان فرهنگی پچیده ای در تیتر کردن و برجسته کردن عناوین خاص، برای نا کارآمد نشان دادن تفکرات دینی و ایجاد انفعال و القاء فرهنگ خود ساخته در ویژه نامه کاملاً پیداست. آخر خط این است که طیف ایشان به دنبال درست کردن ملغمه و مخلوطی از فرهنگ غرب با فرهنگ دینی اند. به اظهارات آقای کلهر توجه کنید:
فقه شیعه زنده ترین فقه و بلند گو در این جهان است.ما دین مرده نداریم. آن اشکالی که وجود دارد این است که ما مسائل روز را باید ببریم پیش اهل فقه و جواب روز را بگیریم. ببینید اسراف بدترین کارهاست و در قرآن مسرف معادل مفسد فی الارض است . این جا هم باید راه کار پیدا شود راه کار را فقیه نباید پیدا کند راه کار را من و شما که اهل رسانه ایم و کسانی که متخصص اند باید پیدا کنیم به نظر من دوچرخه و موتور سواری را باید باب کنیم (این بعنوان نمونه ذکر کرده اند در حوزه حجاب هم نظرشان همین است) و این باید از قبح به حسن تبدیل شود . و از وسیله صرفاً تفریحی و شاید تبرج به وسیله کار وتلاش تبدیل شود صفحه 34 چند خط بعد ما باید مهندسی معکوس بکنیم .
حرف ایشان بر اساس این نظر است که کار کارشناسی؛ "موضوع شناسی" است و کار فقیه ارایه "حکم" بله درست است اما کدام موضوع و کدام حکم موضوعات خرد و احکام خرد یا کلان. شما خواسته یا ناخواسته الگوی عملی زندگی شبه غربی را پذیرفته آنگاه مرتباً در ابعاد مختلف بانک، بیمه، اقتصاد، فرهنگ، تحصیل، روابط زن و مرد ، اشتغال و... دچار مشکل شده به جای پیگیری طرح الگوی اسلامی ایرانی به دنبال تجزیه کردن مشکلات و تبدیل کردن به صورت مسئله های خرد آن هم بدون اینکه رابطه ی آن را با سایر موضوعات تبیین کنید و سیر تکامل و تغییر آن و تأثیرات مخرب فرهنگی آن را تشریح کنید می خواهید حکم آن را از فقیه بگیرید شما قبل از اینکه حکم آن را بگیرید حکمش را صادر کرده اید. تنها می خواهید فقیه را ماشین امضای صورت مسئله های خود کنید . بهتر بگویم نظام کارشناسی بر اساس تفکر علوم انسانی غرب تمدنی با اقتصاد شبه سرمایه داری و.... را پذیرفته برای حل صورت مسئله هایی که دیگران ایجاد کرده و فرهنگ دینی آن را نمی پذیرد می خواهید فقیه را به ماشین امضا تبدیل کنید تا با مقاومتی از جانب مومنین مواجه نشوید. اگر واقعا می خواهیم مشکلات خور وکلان از زاویه دین حل شود به جای انفعال تناسبات احکام توصیفی، ارزشی و تکلیفی را بدست آورده و وضعیت تمدنی و الگوسازی را تغییر دهیم. علاوه سئوال این است که شما با کدام ابزار و منطق می خواهید (رابطه موضوع و حکم) این کار را بکنید تا به قول معروف هم استنادش به دین تمام شود و هم کار آمد باشد و کار آمدی آن در جهت توسعه دینی باشد و شاهد تغییر روز به روز صحنه اجتماعی در جهت رشد و تعالی باشیم نه توسعه ناهنجاریها. جالب است بدانیم آقای کلهر با ذکر مطالبی یک شبه استنباتی از موضوع و تفسیر تبرج نموده اند. ایشان با طرح اینکه لباس ایرانیان در سابق بدن نما نبوده است معتقد است لباس اگر بدن نما نباشد تبرج نیست. این سخن از این جهت که با سخنان دیگران تفاوت فاحش دارد، قابل تقدر است؛ چرا که اصل حجاب را پذیرفته، ولی روی رنگ آن که سیاه باشد یا کرمی یا قهوه ای یا آبی با دیگران اختلاف دارد. اما ایشان با بیان تاریخ پوشش در تاریخ، به تفسیر از آیه مربوطه نشست است. این کار بدعتی بسیار خطرناک است؛ چرا که هر فردی به خود جرعت میدهد وارد حوزه تخصصی دین شود و تفسیر به رأی نماید. مبنای اصلی فهم کلمات وحی تعبد است نه پیش فرضهای تاریخ. آیا در سایر حوزهای تخصصی به دیگری اجازه اظهار نظر تخصصی میدهید؟ البته این دیدگاه ایشان درمدیرت فرهنگی پیچیده گم شده است. یعنی وجهه ی غالب سیاسی بر اظهار نظر فرهنگی کاملا غلبه دارد لذا این عنوان برجسته گردیده شده: "این رنگ مشکی متکبرانه را ناصرالدین شاه از فرانسه به ایران آورد!" یا آن جمله دیگرشان: صفحه 32 "ناصرالدین شاه که به مجالس عیاشی در اروپا می رفت می دید آن جا لباس مردها مشکی است کلاه سیلندری مردها مشکی است و زن ها هم با لباس مشکی می آیند این به نظرش آمد که یک نوع سنگینی و وقار دارد.این رنگ مشکی مبتکرانه را او آورد." مدیریت ویژه نامه سیاسی برخورد کرده است. لذا دقیقا ارتکاز عمومی همین است که آیت الله العظمی مکارم شیرازی برداشت نموده اند : هدف اصلی این نشریه جذب آراء یک گروه بی بند بار در انتخابات است."
این ویژه نامه که به ظاهر خواسته برای تبیین مفهوم حجاب و مسایل آن دیدگاههای مختلف را بیاورد اما درعمل ابزاری برای تنوریزه کردن وضع ناهنجار توسعه ابتذال و جلوگیری و جوسازی از حرکت نیروی انتظامی شده اند. نتیجه الغاء این امر باعث تبیین حجاب است یا افزایش جرعت عده ای در هنجار شکنی. هنجارشکنی و تنوریزه کردن توسعه ابتذال بخشی از پازل تودرتوی دشمن است. آقایان دانسته یا ندانسته تکمیل کننده آن شده اند. خوب است به مطالبی که دو شب قبل از انتشار این ویزه نامه به ذهن حقیر رسیده و در وبلاگم آورده ام مراجعه نمایید آنگاه قضاوت کنید آیا حرکت سازمان یافته ای در جهت توسعه و تنوریزه کردن ابتذال وجود دارد یاخیر.
اگر ایشان واقعا به دنبال تبیین و کار فرهنگی اند خوب بود دیدگاهها را حول تبیین سرفصلها و موضوعات سخنان بسیار مهم مقام معظم رهبری حفظ الله در دیدار با نخبگان زن آورده و محور پژوهش وکار رسانه ای قرار می داداند . (خدایا مارا از گرفتار شدن به نفاق و شرک حفظ بفرما.)
1390/5/29
کلمات کلیدی :
» نظر