پس پرده سؤال از رئیس جمهور
این روزها آنقدر در رسانهها بحث سؤال از رئیس جمهور را بزرگ کرده تا کمتر کسی به خود جرعت تردید بدهد که چرا، هدف پشت پرده چیست؟
به سؤالاتی که در سایت شفاف از جبهه پایداری شده نظر کنید، صحیح وغلط را با هم مخلوط کرده و به خود جامعه میدهند، من بیاختیار یاد منافقین افتادم، مثلا طرح عدم واریز 4 میلیادر به خزانه نه برای ما قابل اثبات است نه قابل رد، علاوه کاری از دست ما بر نمیآید. پخش این مسائل و شبهه افکنی جز سلب اعتماد به مسؤلین ثمری دیگری ندارد، علاوه بر اینکه به نظر میرسد هدف بالاتری در پس پرده است و آن جبران آبروی ریخته شده در کودتای نافرجام 88 و به چالش کشیدن رهبری است، هدف صرفا احمدی نژاد نیست، احمدی نژاد بهانه است، ببینید همین آقایان در ماههای اخیر بحث نقد رهبری و نظارت بر ایشان را مطرح کردند که در وبلاگ تسبیح سیاسی کم و بیش خبرهایش آمده است. این یک جریان است و سؤال پوشش است. علی مطهری که سردمدار این جریان است در سایت خبری آنلاین میگوید: شاید نخستین کسی که آقای احمدینژاد را شناخت و احساس خطر کرد و نحوه مدیریت وی بر کشور را خطرناک توصیف کرد آقای هاشمی بود.
به گفته وی، تا زمانی که آیت?الله هاشمی?رفسنجانی به صحنه سیاسی برنگردد و مثلاً اقامه جمعه نکند بحران سیاسی اخیر تمام نمیشود، چون نقطه نظرات ایشان عادلانه و واقع بینانه است. خبر آنلاینhttp://www.khabaronline.ir/detail/196211/politics/parties
دقت نمایید: دوستان خودی منکر اشکالات در شخص رئیس جمهور و مثلا مشائی و طرفداران او نمیباشند، بلکه مسئله بالاتر از اشخاص است، همه دولت که این افراد نیستند، دولت یک نهاد جمعی است که ظرفیتهای زیادی دارد، باید از ظرفیتهایش استفاده نمود و نقاط ضعف را با روش صحیح که دشمنان نتوانند سوء استفاده کنند به وسیله وضع قوانین به حداقل رساند. دوستان که مسئله تعامل را مطرح میکنند برای سرپوش نهادن بر نقاط ضعف نیست، بلکه برای استفاده حداکثری از ظرفیت و توان نهاد دولت است، مسئله، مسئله تعامل دو نهاد است که باید یک رویه در نظام شود، نه تعارض، جنگ، دعوای سیاسی، خطی و باندی.نگاه به رابطه مجلس و دولت نگاه کلان باید باشد که ناظر به تنظیم رابطه دو نهاد جمعی در چارچوب نظام و نظارت رهبری است، نه شخص فلان و فلان و اشکالات اشخاص. نگاه به رابطه مجلس و دولت تنها ناظر به یک زمان و شرایط خاص محدود نمی شودف نگاه نگاه راهبری، کلان و درازمدت است، که باید بین تمام قوا با وجود ظرفیتهای متعدد و نقاط ضعف حاکم شود، باید از نقاط قوه قوا استفاده نمود.
لذا پرواضح است طراحان سؤال که جلو دار آنان علی مطهری است، به دنبال نیات دیگری میباشنداین سؤال چه موفق بشود یا خیر قطعهای از پازل پیچیدهای است برای به چالش کشیدن مدیریت کلان رهبری، آنها حتی در سؤال از خانه نشینی احمدی نژاد به دنبال دفاع از رهبری نمیباشند والا نظر معظمله را در طرح این سؤال جویا می شدند، رهبری زنده، حی و حاضرند، بروید سؤال کنید در شرایط بیداری اسلامی و عقب نشینیهای مکرر غرب از مواضعش، به چالش کشیدن رئیس جمهور و دولت، به بهانه اشکالاتشان به صلاح است یا خیر؟
اصلا مجلس به دنبال حل اشکالات است یا محاکمه؟؟؟
باید سازکار و مدل رفع اشکالات را پیدا نمود نه خوراک برای ضد انقلاب و رسانه های بیگانه. ببینید در طرح مجدد این سؤال سایت یاهو چه نوشت: پارلمان ایران احمدی نژاد را کباب می کند!! http://jamnews.ir/NSite/FullStory/News/?Id=58505&Serv=26
جالب است در این فضای که عدهای آتش تهیه برای سؤال و به چالش کشیدن دولت میریزند، روزنامه دولتی ایران هم در چند روز اخیر سعی در شعلهورکردن این آتش میکند مثل تیتر امروز: مجلس جلو افزایش یارانه نقدی را گرفت. یا تیتر چند روز قبل مبنی بر شکست سؤال کنندگان از رئیس جمهور در انتخابات. دقت نمایید اینها همه حواشی است، این امور نباید موجب انحراف ما از نگاه کلان به رابطه قوا شود، روزنامه ایران و آقای جوانفکر برابر با دولت نیست، دولت یک نهاد و شخصیت حقوقی مستقل دارد، که در حال تطور و تکامل و تغییر در چارچوب نظام اسلامی است، طبیعتا کسانی که همراه تحول در نظام، تغییر یابند، ماندگارند و الا مثل خاتمی و هاشمی منزوی میشوند، البته در زمان تصدی هم تا آنجا که ممکن است از انرژی آنها برای توسعه و پیشرفت نظام با پذیرش ضریب خطا استفاده می شود. دولتهای وقت به شکل نسبی نشان از ظرفیت نسبی جامعه در مسیر تکامل خود میباشد، لذا با سعه صدر از آنها برای پیشرفت استفاده میشود و در ادامه اگر با نظام بودند که به نفع دنیا و آخرتشان بوده والا تدریجا در فتنهها منزوی میشوند. یادم هست در زمان جنگ رزمندگان در مرزها که دفاع میکردند، عدهای در داخل حتی در حوزههای دینی علیه نظام کار میکردند، دفاع آنها دفاع از کیان اسلام بود، نه دفاع از آن غافلان یا معاندان، الان هم دفاع از دولت دفاع از کیان نظام در شرایط کنونی جهان اسلام و بیداری منطقه و جهان است و الا ما به اشکالات وقفیم ولی راه حل آنها راهی نیست که برخی پیشنهاد میکنند، تا عدهای دیگر از آب گل آلود ماهی بگیرند.
لذا نباید از جریانی که منافعش در احیای مجدد هاشمی به بهانهی به ظاهر به حق، است غفلت نمود!
1390/12/23
کلمات کلیدی :
» نظر