فقیران واقعی
تذکر: برو تو بهر محتوا، خیلی به ادبیاتش گیر نده، خودت در ذهنت آن را راس و ریس کن!!!
میگن مردم پول ندارند، فقیراند. واقعا که انسان دلش برای برخی مغازه دارهای عرضه کننده، انواع مد لباس، کفش، کیف، لوازم خانگی، مبل فروشیها و ... میسوزد، با این گرانی سرسامآور چه میکنند؟ چگونه اجاره ، یک، دو، سه، چهار، پنج، برو بالا میلیونی را در میآورند، نمیدانم شاید گنج دارند؟
میگن فقر غوغا میکند، عجب دلها بسوزد، برای مغازه داران فروشنده تلوزیونهای با عرض و طول نمیدانم یک متری، و کارخانههای تولید کننده آنها، آن مغازههای بزرگی که این تلوزیونها را در آنها به نمایش گذاشتند، حتما مثلا ده میلیون یا بیشتر اجاره کردهاند، لابد برای پرداخت اجاره گدایی میکنند؟!!
آنچه بیشتر دل انسان را کباب میکند، فروشندگان لوازم آرایش است. نمیدانم با این هزینه بالای زندگی، چند ماشین شخصی، آپارتمان و... چگونه با فروش چند قلم سرخاب، و سفیداب، روی پایشان ایستادهاند؟!! اینها هم حتما وام میگیرند!!!
اصلا نمیدانم با این وضع فلاکت بار اقتصادی بعضی مردم چه میکنند؟ به نظر شما این سیل جمعیت در مغازهها، پاساژها، بازار و خیابان و... چه کار دارند؟
میگید، گیرنده، خوب نمیدم، ولی حتما بعضی به عدهای از مغازهداران فقیر و بیچاره و کارخانه داران تولید کننده کالاهای لوکس و واردکنندگان ... کمک میکنند. صدها هزار مغازهدار فقیر برای خرید کالاهای بنجال شرق، غرب، چین و... و البته فروش آن به چند برابر قیمت، نیاز به کمک دارند.
عجب آدمی هستی، اینقده گیر میدی. اگر مردم قشر متوسط، زیادی پولهایشان را به جای اینکه بدن به آدمهای که شما اسمشان را مستضعف گذاشتید، به مغازهداران عرضه کننده کالاهای متنوع و لوکس بدهند، مشکلات حل میشود، چون آنها به کارخانه داران بزرگ داخلی و خارجی میدهند و سرمایه داران روز به روز سرمایه ار تر میشوند و کشور روز به روز بیشتر توسعه مییابد، بعد مردم بیشتر میتوانند مصرف کنند، بیشتر که مصرف کردند، دوباره تولیدات والبته، البته واردات نیز شتاب میگیرد، همینجوری، تولید، توزیع و مصرف در تمامی ابعاد شتاب میگیرد و ما یک کشور توسعهیافته مثل آمریکا میشویم و....
واقعا این همه کالا را چه کسانی مصرف میکنند؟ مصرف کنندگان چقدر به انقلاب خدمت کردند؟
واقعا به زعم برخی گرانی است، علت گرانی چیست؟
پوزش: از مغازهداران شریف و فعالان اقتصادی امین عذر میخواهم. در اینجا خواستم در غالب تنظ گونهای ریشه برخی مشکلات را اشاره کنم. واقعیت این است که الگوی توسعه همه مردم را مبتلا کرده است و ما تعریف درستی از فقر و غنا نداریم و تا همه ما به دنبال الگوی جایگزین مناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی نباشیم، نمیتوان انتظار دیگری داشت.
1390/12/14
کلمات کلیدی :
» نظر