وبلاگ :
نبرد فرهنگي
يادداشت :
لزوم هشياري نسبت به تفسير سخنان رهبري توسط نظام کارشناسي
نظرات :
0
خصوصي ،
2
عمومي
نام:
ايميل:
سايت:
مشخصات شما ذخيره شود.
متن پيام :
حداکثر 2000 حرف
كد امنيتي:
اين پيام به صورت
خصوصي
ارسال شود.
+
سياوش آقاجاني
سلام دوست عزيز. سال جديد مبارکتان باشد ان شاءالله. چند ايراد به نوشته ي شما داشتم:
1- بسياري از جملات تان را چند بار تکرار کرديد و شايد اگر نوشته خلاصه تر مي بود ضمن رساندن کل مقصدتان از تکرار جلوگيري مي نمود.
2- منظورتان شفاف بيان نشد، اين که نبايد در دام مصرف گرايي بيفتيم درست اما اين که از تکنولوژي فرار کنيم چون وابسته ي مان مي کند اشتباه است چرا که در همان تکنولوژي پيشرفته نيز ما مي توانيم به سرعت جايمان را پيدا کنيم و ديگر اين که محصولي که با تکنولوژي پايين، کيفيت کم، تيراژ پايين، سودآوري کم، رقابت ناپذيري و ضايعات زياد توليد شود تمام ماندگاري و توليد پايدار را نخواهد داشت.
3- اي کاش وقتي چيزي مثل علم اقتصاد غربي را که يقينا داراي اشتباه و ايراد زيادي هست مي کوبيد به صورت کاربردي و مشخص جايگزيني را نيز تعيين کنيد.
4- اگر شما از تکنولوژي بخواهيد فراري باشيد و نخواهيد توليدات با تکنولوژي بالا توليد کنيد بازهم محتاج غرب خواهيد بود حداقل براي کامپيوترتان.
به وبلاگ حقير نيز سري بزنيد حتما جا براي نقد خواهد داشت. آنجا ميتوانيد به حسابم برسيد.
پاسخ
با سلام و تشکر از اظهار محبت جنابعاليمقاله هاي متعدد حقير را بخوانيد مشکل بنياني ما اين است که روند توسعه تمرکز گرايي در تکنولوزيهاي بردگي، تنوع گرايي و... را توسعه مي دهد، و الا حرکت به سمت کوچک سازي براي از حاکميت انداختن جريانهاي سرمايه داري را بر فرهنگ و اقتصاد و... جامعه را براي برآورد نيازهاي واقغي را ما نفي نمي کنييم، علاوه در دوران گذار بايد تخصصيصها را تغيير داد که مفصل قبلا بحث کردم.